Demo

instagram facebook Biletarnica +381 26 512 028

Кратак историјат

Предузеће „Југопревоз Велика Плана“ ДОО је акционарско друштво које се бави превозом путника у земљи и иностранству. Настало је из највеће радне организације СОУР „Југопревоз Чачак“ из Чачка која је поседовала радне организације на територијама три републике бивше Југославије, и тиме била највећи превозник са око 7000 возних јединица. 1978.године, радне јединице у Смедереву и Смед.Паланци одвајају се из ОУР-а Смедерево и тада настаје ОУР „Аутопревоз Велика Плана“

Године 1978. предузеће „Аутопревоз Велика Плана“ први пут се региструје у Привредном суду у Краљеву као радна организација у склопу СОУР-а Југопревоз Чачак које данас израста у модерно саобраћајно предузеће са 31 аутобусом, сопственом Аутобуском станицом у Великој Плани, техничким прегледом, савременом сервисном радионицом и перионицом.

Власничком трансформацијом у већинско приватно власништво 2009. године, почела је нова ера развоја Југопревоза. Улагање у нове, пре свега високообразоване кадрове, консолидација пословања и формирање новог, ефикаснијег менаџмента са сталном оријентацијом ка купцу само су неке од новина у раду предузећа. Све ово као и коришћење нових савремених система пословања, инвестирање у инфраструктуру, у набавку нових возила, репарација постојећих возила, представља само степеник у консолидацији пословања и дефинисању места „Југопревоз“-а на тржишту као успешног и савременог предузећа које стреми пословању у складу са светским трендовима.

Данас, предузеће „Југопревоз Велика Плана“ ДОО годишње превезе око 2 200 000 путника, са хетерогеним возним парком који чине возила марке Мерцедес, Беркхоф Аxиал и Неоплан Трендлинер.